Dezlănțuiți-vă viziunea creativă cu ZenBook 14    


ZenBook 14 (UX433FN)
introduce noul ecran NanoEdge, ce beneficiază de rame înguste pe toate cele patru laturi, pentru un raport ecran/corp de până la 92%. Ecranul NanoEdge a permis adoptarea unui design compact, cu cea mai mică amprentă din clasa sa. Disponibil pe anumite configurații, exclusivul NumberPad îmbunătățește productivitatea și furnizează o tastatură numerică, iluminată LED, integrată în touchpad.

Noul model integrează componente de înaltă performanță, incluzând cea mai recentă generație de procesoare Intel Core i7 din a opta generație, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce MX150, până la 16GB memorie RAM, SSD-uri PCIe ultrarapide și Wi-Fi din clasa gigabit.

Toate modelele sunt testate pentru a îndeplini standardele militare de fiabilitate (MIL-STD-810G), cu teste solicitante ce includ valori extreme pentru altitudine, temperatură și umiditate, alături de căderi, șocuri și teste de vibrare.

Performanțe fără limite
Performanțe fără limite

ZenBook 14 nu face compromisuri din punct de vedere al performanțelor, în ciuda dimensiunilor reduse. Este echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din generația a 8-a și componente de înaltă calitate, inclusiv grafica NVIDIA GeForce MX150. Indiferent că prelucrati date, creați documente complexe, retușați fotografii, editați clipuri video sau vă relaxati cu un joc, ZenBook 14 va permite să faceți mai multe, mai repede. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM.

Ultraportabilul redefinit
Ultraportabilul redefinit

Având dimensiuni similare unei coli de hârtie A4, ZenBook 14 este unul dintre cele mai mici astfel de laptopuri din lume! Cu toate acestea, nu am renuntat la niciunul dintre elementele tradiționale ale stilului ZenBook: capacul este ornat cu faimosul finisaj metalic concentric de inspirație Zen, iar utilizatorii pot alege între prestigioasa schemă de culori Albastru Regal (Royal Blue) și sofisticata variantă Argintiu Înghețat (Icicle Silver), ambele puse și mai mult în evidență de accentele Auriu Roze (Rose Gold) de deasupra tastaturii.

Fără margini, pentru experiență captivantă
Fără margini, pentru experiență captivantă

Noul design cu patru margini ultra-subțiri al ecranului NanoEdge de pe ZenBook 14 este de-a dreptul spectaculos: imaginile devin mult mai captivante, fiind mai puține elemente care să vă distragă atenția. Marginile ultra-subțiri au o grosime de doar 2,9mm pe laterale, 3,3mm în partea de jos și doar 6,1 mm sus pentru a permite instalarea camerei. Raportul ecran-carcasă este de până la 92%.

Balamaua ErgoLift
Balamaua ErgoLift pentru confort

O ușoară înclinare pozitivă a tastaturii ajută la reducerea disconfortului în timpul sesiunilor prelungite de tastare, cu ajutorul balamalei ErgoLift. Cu un unghi maxim de deschidere de 145°, beneficiați de mai mult spațiu pentru a alege unghiul de vizualizare perfect, sistemul de răcire devine mai eficient, iar perfromanțele audio sunt îmbunătățite.

Imagini spectaculoase
Imagini spectaculoase

Creativitatea voastră necesită un ecran pe măsură pentru a se putea dezlănțui pe deplin. Din acest motiv, ZenBook 14 a fost echipat cu un panou FullHD, cu un nivel foarte bun al detaliilor ce optimizează calitatea imaginilor, oferind unghiuri largi de vizualizare și culori puternice și precise. Oferă o acoperire de 100% sRBG.

Numberpad
Productivitate sporită cu Numberpad

ZenBook 14 este echipat cu o tastatura iluminată de dimensiuni complete și exclusivul NumberPad, un touchpad cu tastatură numerică virtuală încorporată pentru introducerea rapida a datelor. Acesta se activează/dezactivează prin simpla atingere a simbolului din colțul din dreapta sus al touchpad-ului.

 

Prezentare video generală

Specificații generale pentru ZenBook 14

UX433FN
Sistem de operare: Windows 10 Pro (ASUS recomanda Windows 10 Pro) / Windows 10 Home Memorie RAM: 8GB / 16GB 2133MHz LPDDR3 încorporată Stocare: SSD PCIe® 3.0 x4 1TB / SSD PCIe® 3.0 x2 512GB / 256GB Procesor: Intel® Core™ i7-8565U 1.8GHz quad-core cu Turbo Boost (până la 4.6GHz) și 8MB memorie cache / Intel® Core™ i5-8265U 1.6GHz quad-core cu Turbo Boost (până la 3.9GHz) și 6MB memorie cache Grafică: NVIDIA® GeForce® MX150 2GB GDDR5 VRAM / Soluție integrată Intel® UHD Graphics 620 Ecran: standard de 14”, iluminare LED, FHD (1920 x 1080), 16:9 / anti-reflex de 14”, iluminare LED, FHD (1920 x 1080), 16:9 Conectivitate: 1x USB 3.1 Gen 2 Tip-C™ (până la 10Gbps), 1x USB 3.1 Tip-A (până la 10Gbps), 1x USB 2.0 Tip-A, 1x HDMI, 1x cititor card-uri MicroSD Tastatura: dimensiuni complete, iluminare, cursa tastelor de 1,4 mm Cameră video: 3D IR HD Conectivitate wireless: Wi-Fi dual-band 802.11ac de clasă gigabit, Bluetooth 5.0 Baterie și alimentare: autonomie de până la 14 ore a bateriei*
Baterie li-polymer de 50Wh cu 3 celule
Adaptor de alimentare de 65W
Dimensiuni: grosime 1,59cm x lungime 31,9cm x lățime 19,9cm Greutate: aprox. 1,09 Kg (cu ecran anti-reflex) / aprox. 1,19 Kg (cu ecran standard) Culori: Albastru Regal (Royal Blue), Argintiu Inghetat (Icicle Silver) Continut pachet: ZenBook 14 (UX433), husă de protecție, adaptor de alimentare de 65W, tip adaptor: ø4 (mm)

*Specificațiile și funcțiile pot varia în funcție de model, toate imaginile sunt ilustrative. Vă rugăm să verificați în magazin pentru mai multe detalii.
Intel, logo-ul Intel, Intel Inside, Intel Core și Core Inside sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation sau ale filialelor sale în Statele Unite și/sau în alte țări.

Video: Noua gamă ZenBook